Ceramide

De CERAMIDE-lijn is de perfecte oplossing voor het herstellen van beschadigd haar. De uitzonderlijke samenstelling van CERAMIDE-producten versterkt de beschermende haarlaag, herstelt de haarstructuur en beschadigd haar.

Alle producten zijn vegan friendly, bevatten geen sulfaten, siliconen, parabenen en conserveermiddelen die schadelijk zijn voor uw lichaam. We hebben keuze uit een hele reeks shampoos, conditioners, maskers en crèmes die extreem zacht zijn voor uw haar.

Al deze producten kunnen ook gebruikt worden als nazorg na een haarbehandeling met de Braziliaanse keratine van COCOCHOCO.

Over de CERAMIDE-lijn

Elke dag wordt ons haar aangetast door externe weersomstandigheden, of het nu de zon, droge lucht of, omgekeerd, vochtigheid, zoet en zout water is. Deze effecten ontnemen ons haar altijd hun natuurlijke kracht, elasticiteit en charme. Verder mogen we ook de verschillende chemische behandelingen en het verven niet vergeten, want ook daardoor wordt ons haar beschadigd. Deze reeks producten is gebaseerd op een nieuwe en unieke formule die de component CERAMIDE combineert met natuurlijke oliën en essentiële vitamines.

CERAMIDE COCOCHOCO-producten zijn ontwikkeld voor de volledige behandeling van beschadigd haar. Elke CERAMIDE-lijnen richt zich op een ander aspect of probleem van het haar.

Over de samenstelling van CERAMIDE

CERAMIDE is een natuurlijke oplossing voor de regeneratie van beschadigd haar, omdat het de ruimtes tussen de cellen van de buitenste beschermlaag van de haarvezel samenvoegt. Dit unieke proces versterkt de beschermende laag van het haar, herstelt beschadigd haar en versterkt de zwakke structuur van het haar.

CERAMIDE werkt als een "vulmiddel". De cellulaire structuur van het haar wordt daardoor hersteld en tegelijkertijd wordt de structuur van fijne haarvezels beschermd Bovendien helpt CERAMIDE het haar om zijn natuurlijke vochtigheid te behouden, waardoor het zacht zal aanvoelen.

COCOCHOCO CERAMIDE voor droog en breekbaar haar

Het assortiment CERAMIDE-producten voor droog en breekbaar haar helpt u om gespleten punten gemakkelijk uit te kammen en om uw haar een heldere glans te geven. De producten bevatten natuurlijke kruideningrediënten die het haar volledige hydrateren en voorkomen dat de punten opnieuw aan elkaar gaan klitten.

Voordelen:
 • Maximaal herstel
 • Onmiddellijke hydratatie
 • Vrij van natriumlaurylsulfaat (SLS) en parabenen (conserveermiddel)
 • Revitaliseringsreceptuur

COCOCHOCO CERAMIDE voor de bescherming van geverfd haar

CERAMIDE voor de bescherming van geverfd haar geeft gegarandeerd bescherming tegen vervaging, tegen uitwassen van kleur en hydrateert het haar onmiddellijk. De nieuwe samenstelling met natuurlijke ingrediënten voor herstel van het haar geeft bescherming tegen kleurvervaging en zorgt tegelijkertijd voor een zijdeachtige glas en een gezonde look.

Voordelen:
 • Beschermt het haar tegen kleurvervaging
 • Geeft stralend en glanzend haar
 • Vrij van natriumlaurylsulfaat (SLS) en parabenen (conserveermiddel)
 • Revitaliseringsreceptuur

COCOCHOCO CERAMIDE om het haar volume te geven

CERAMIDE geeft uw haar meer volume. Het haar ziet er vol en dik uit, maar blijft toch zacht aanvoelen.

Voordelen:
 • Geeft een gevoel van lichtheid
 • Geeft maximale glans
 • Vrij van natriumlaurylsulfaat (SLS) en parabenen (conserveermiddel)
 • Revitaliseringsreceptuur

COCOCHOCO CERAMIDE CRÈMES

Deze crèmes vormen een unieke oplossing en toepassing resulteert in gezond en mooi haar.

CERAMIDE-crème voor gespleten haarpunten

De crème regenereert beschadigde haarvezels en omhult elke haarwortel met een beschermende film. De beschermende haarfilm beschermt vervolgens uw haar tegen de dagelijkse stress.

CERAMIDE-crème voor bescherming van thermisch behandeld haar

De crème biedt maximale bescherming tegen schade door de inwerking van hitte en maakt tegelijkertijd het haar glad voor een perfecte look. Deze professionele crème verstevigt en beschermt het haar tijdens de bewerking met een krultang of stijltang. Hij maakt ook het haar glad en bereidt het voor op de uiteindelijke styling.

CERAMIDE crème voor meer volume

Bevat natuurlijke kruideningrediënten. Bij dagelijks gebruik vergroot het het volume van het haar en geeft het een gevoel van lichtheid.

Alle producten uit het CERAMIDE-assortiment zijn verrijkt met een revitaliserende receptuur.