COCOCHOCO Professional in uw kapsalon

Wilt u uw salon verrijken met een innovatieve en unieke keratinebehandeling en de artikelen van COCOCHOCO Professional?
Als u uw klanten een hoogwaardige, moderne en progressieve keratinebehandeling wilt bieden die beschadigd haar herstelt en recht maakt, nodigen wij u uit om gebruik te maken van de mogelijkheid van een behandeling met keratine COCOCHOCO Professional.

Waarom bij ons winkelen?
  • Wij bieden samenwerken, waartoe groothandelsprijzen, diverse promotieartikelen (stickers, flyers, kappersjassen, stands, banners, e.d. ..) behoren.

  • Door registratie wordt u opgenomen in onze lijst met kappers/kapsalons en daarmee klanten. Als de klant contact met ons opneemt, wordt hij doorverwezen naar de kapsalon die bij ons is geregistreerd. Verder zullen we uw salon promoten op sociale netwerken Facebook en Instagram. Het volstaat als u bijvoorbeeld een foto van vór en na het aanbrengen van de keratine instuurt. We publiceren deze foto op ons profiel en markeren u, inclusief uw contactgegevens. We maken ook reclame, waarbij we dagelijks meer dan 5.000 mensen per dag in Tsjechië en Slowakije bereiken.

  • We verzenden de artikelen binnen 24 uur na bestelling, d.w.z. dat de artikelen meestal de volgende dag bij u zijn.

  • Onze groothandelsklanten bieden we training en certificering

Gecertificeerde salons

Op deze pagina vindt u gecertificeerde (getrainde) salons voor de toepassing van Braziliaanse keratine COCOCHOCO Professional. Alle kapsalons op deze pagina hebben de opleiding met succes afgerond en vormen een geschikte plaats om de toepassing van Braziliaanse keratine te laten uitvoeren.

Ambassadeur voor Tsjechië:Haircut - Ana Vulic - Praag 3

Lukášova 184/1, 130 00 Praag 3-Žižkov, Tsjechië

Facebook: link hier
Web: link hier

Ana Vulic - ambassadeur

Telefoon: +420 773 976 905